Monday, 10 March 2014

Trip To Jeju Malaysia

Assalamualaikum .. Annyasayoo....
Wehuuu memandangkan sepupu nak mai rumah , so "ter" paksa lah bawak dia jalan2.. Weee x baik betol ada plak terpaksa.. Haha ! Terpaksa sikit arr rela tu yang melebihi... Gegehh betoi....

Nak cerita hari tu aku jalan-jalan dekat Batu feringgih Beachh aka Jeju iSland.. whooooo berangan tahap melampau.... Lama betul tak jalan-jalan.. Buzy dengan kerja yangg bla bla bla blaa... Sesekali ter pulak sepupu mai rumah ter jugak lah jalan-jalan...


sampai ja terus cari port sebab perut dah lapaww.... Perlu di isi dengan kadar yang segera untuk mengelakkan mood pengsan dan bebai... Mak yang tangkapkan.. T_T maluu

alahaii x sadaqq bila gambaq nie di ambil.. Tengah rancak dok plan masa depan... Mamarazi di mana-mana.. :P

Sepupu aku yang ober... !0 tahun x nampak camera posing gilaa ! hohooo

puas dah berjemur ala-ala mat salehh kau.. Gerak dan singggah solat dekat masjid terapung... Deengann cinta hatiku 

orang cakap sama tinggi tu sweet ! kui3

Bila baby sibuk-sibuk nak drive ! Aku berselfiee lahh.. :D

p/s : camera x berkualiti . maap le.. 




Post a Comment